Fånge i mitt hem i 4 år

”När jag var omkring 18 år började jag se hur Gud verkade i min familj genom märkliga tecken och under. Det var när jag såg detta som jag vaknade upp och började söka Gud för mitt eget liv. Jag blev mött av Gud och kom till tro och hade nu vandrat ett litet tag med Honom. Trots att jag nu trodde på Gud kämpade jag samtidigt med många personliga problem.

När jag träffade Francis genom min bror Omid, hade jag varit inlåst i min lägenhet i över 4 år. Jag hade ständiga attacker av rädsla och oro som gjorde att jag nästan aldrig lämnade mitt hem. Nu började äntligen min befrielseprocess. Vi började be tillsammans och jag umgicks mer och mer med Francis, Omid och de andra grabbarna i Banner of Truth Mission. Efter ett tag blev jag bjuden till ett kristet möte som hölls av deras vänner Don och Sofie Waldo. Mitt i mötet fick jag panikångest och jag ville bara springa ut ur kyrkan, och just när jag skulle göra det började jag känna som elektricitet färdas genom mina armar. Mina armar blev varmare och varmare och helt plötsligt kom det som ett moln av frid och lugn omkring mig. Detta gjorde att min panikångest totalt försvann.

Vid slutet av mötet gick jag fram till Don Waldo och berättade vad som hade hänt mig, hur Guds närvaro hade berört och befriat mig. Han frågade om jag visste vem det var som gjorde detta, jag nickade och svarade glatt; Jesus! Han nickade också och log samtidigt som han sade: Ja!

Detta möte med Gud var ett rent mirakel för mig och ledde till att jag fortsatte mitt sökande efter Gud tillsammans med mina nya vänner och deras ministry. De tog in mig i deras hem och vi fortsatte be och fasta, och min tro på Gud har bara fortsatt växa sedan dess! Gud har också använt dem att tala in i mitt liv flera gånger då jag inte kunnat höra Guds röst själv, det har varit en ära att se Gud beröra och göra fantastiska saker för andra människor genom dem!”

Där Herrens Ande är, där är frihet. (2 kor 3:17)

/Iman S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *