Hej!
 
Vi vill ta upp lite av din tid och skicka ut ett stort tack till dig som stod med i visionen, som delvis utspelade sig sommaren 2015 med konferensen i globen. Vi har nu betalat av allt som var kvar av den satsningen vi gav oss in på!
 
Det tog några år, ja, och det var inte alltid lätt, med med väldigt många som hjälpte till är vi nu färdiga. Därför vill vi säga tack, tusen gånger om.
 
Tack till de kyrkor och ledare som ville gå bredvid oss.
Tack till dig som stod med i bön, som gav av din tid och var volontär. Tack till dig som gav av din ekonomi till arbetet.
Tack till dig som spred information och delade vad som hände och tack till dig som valde att stå med oss i tro för vad vi upplevde Gud kallade oss till.
 
Visionen om ett Sverige som kommer närmre Gud och närmre varandra, började inte med en satsning i globen och den slutar inte där. Visionen finns kvar, fastetsad i våra hjärtan. Vår strävan är att den ska utspela sig var vi än är, och vad vi än gör. Gud vill komma nära dig, mig, ja hela vår nation. Gud är kärlek, och vi är kallade att älska och tala gott om varandra och framför allt gå i tro för det som mänskligt sett ibland kan se omöjligt, udda eller rent av ”fel” ut.
 
”Ett nytt bud ger jag er: att ni ska älska varandra. Så som jag har älskat er ska också ni älska varandra. Om ni har kärlek till varandra ska alla förstå att ni är mina lärjungar.” – Johannesevangeliet 13:34-35
 

Kort fakta om konferensen:

  • 3 dagar i Globen, 7 möten
  • Gratis inträde och öppet för alla
  • Över 100 volontärer från alla håll i Sverige

”Jag var nästan på väg att ge upp, det kändes som att jag inte orkade leva mer”

Fler vittnesbörd från konferensen

BankGiro: 649-7531

 

Gåva från utlandet

Utanför Sverige

IBAN: SE06 6000 0000 0008 8590 8708

Account number: 649-7531

BIC/SWIFT: HANDSESS

Bank name: Svenska Handelsbanken AB

Adress: KUNGSTRÄDGÅRDSGATAN 2, 111 47 Stockholm, Stockholms län

Telephone:
Within Sweden: 020‑41 12 12
Outside of Sweden: +46 8 411 21 22

Swisha gåvan

1234 13 86 40

Banner of Truth Mission

Passion och kärlek för Sverige

”Kan säga att jag personligen fick så mycket under dagarna och en passion och kärlek för Sverige, som helt ärligt jag inte haft på länge, kom tillbaka. En sån kärlek för Stockholm som bara brinner i bröstet.

Skulle nån fråga mig bara ett par veckor sedan så skulle jag utan tvekan säga att jag inte har ett hjärta för Stockholm.” – Ellinor 23 år

Orkade inte leva mer

Jag var nästan på väg att ge upp, det kändes som att jag inte orkade leva mer, Jag hade ju sagt till Gud att nu får du faktiskt göra något när det gäller mig.

Jag brukar inte ofta säga så till Gud eftersom jag vet att för vår Gud är ingenting omöjligt det är oftast vi själva eller någon annan som hindrar saker och ting.

Men Gud grep in 10 minuter innan mötet var slut med sån kraft och bevis att allt är möjligt för Gud.” – Liv 46 år

Första starka möte med Gud

”Jag hade under Fire of God, mitt första starka möte med Gud utspritt i två händelser på två av mötena jag var på. 

Det första var på fredagens eftermiddagsmöte när Francis Anene ber ut en bön efter sin predikan. Jag börjar direkt gråta när han gör det. Jag har nog aldrig gråtit så starkt tidigare.

Det andra när en av lovsångerna ljöd ”Cry holy”. Den har jag i efterhand känt passar in på det första som hände.  Jakob 21 år

Inte varit så här glad på decennier

”Det var som om himlen kom ner på jorden och jag blev så otrolig glad för att vara med i lovsången. Jag har inte varit så glad på decennier. Jag förstod för första gången vad det betyder att vara rättställd med Gud.

Jag har haft några svåra år bakom mig, men är nu en stor optimist och jag ser en ljus framtid för mig.” – Johannes 55 år

Ett Sverige som Gud drömmer om

Hej och tack för igår! Det var helt underbart att se och uppleva Guds närvaro i det här landet! Det känns lite overkligt och det var ett annat Sverige jag upplevde igår, kanske det Sverige som Gud drömde om. – Beatrice