Kvinna helad på Seven Eleven

Detta är en historia av en rad mirakel och andra övernaturliga händelser på ett vanligt kvällspass. Jesus är inte begränsad till plats, område eller yrke. Jesus vill visa sin kärlek överallt, hela tiden.

Hon tränger sig före kunderna och ropar ”Du måste be för mig min rygg är trasig!”

Igår stod jag i butiken (Seven Eleven) och en kvinna kommer väldigt långsamt fram till kassan, tränger sig för kunderna och ropar högt: ”Du måste be för mig, min rygg är trasig. Det var en kamp att ta mig hit, du måste be för mig”

Jag blev en aning chockad men kommer ihåg att jag bett för damens ben 2 månader tidigare och hon upplevt värme på området men sen dess har jag inte sett till henne. När jag tagit hand om det mesta av måndags ruschen hör jag henne ropa ”Hjälp mig upp från stolen”. Det var endast en mamma med sitt barn kvar som satt och fikade.

Jag går fram till henne precis när hon ska gå, och säger att jag nu ska be för henne.

Jag lägger handen på damens rygg och ber väldigt kort att ryggen ska bli fullständigt återställd och att smärtan som finns ska försvinna i Jesu namn. Hennes ansikte förändras och hon börjar känna efter om det blivit bättre. Jag tar hand om en annan kund som kommer och sedan frågar jag henne igen hur det känns.

”Det är borta! Jag har inte ont!!”
Jag frågar om hon kan göra något hon inte kunde göra tidigare, och hon drar igång det kinesiska gymnastiknumret från OS 1994 mitt i butikens entré.

”Jag är helad!”

Jag hade inte den största tron vid det tillfället och jag var väldigt stressad eftersom att jag arbetade samtidigt, men trots detta så kunde Gud ändå göra någonting! Jag kände inget speciellt när jag bad för henne, så låt inte det vara hinder att du måste känna dig ”in the zone”, jag  vill uppmuntra dig att våga be för de som behöver det och förlita dig på Guds kraft!

/Charles

Evangelism is nothing less than God loving people through us” – Reinhard Bonnke