NKC Worship | Healing is Here

För Gud är allting möjligt! Gud har gjort det möjligt för oss att bli övernaturligt helade & upprättade från all form av sjukdom genom Jesus död och uppståndelse!
”En kunglig ämbetsman hade en son som låg sjuk i Kapernaum. När han fick höra att Jesus hade kommit, gick han till honom och bad att han skulle komma ner och bota hans son som var döende. Jesus sade till honom: ”Om ni inte får se tecken och under, tror ni inte.”

Ämbetsmannen sade: ”Herre, kom innan mitt barn dör!” Jesus svarade: ”Gå, din son lever.” Då trodde mannen det ord som Jesus sade till honom och gick.
Medan han ännu var på väg, möttes han av sina tjänare som berättade att hans son levde. Han frågade vid vilken tid han hade blivit bättre, och de svarade: ”I går vid sjunde timmen släppte febern.” Då förstod fadern att det hade hänt vid just den tid då Jesus sade till honom: ”Din son lever.” Och han kom till tro med hela sin familj. ” – Johannesevangeliet 4:46-53b SFB


 

Vi vill stå tillsammans med dig i tro för det helande som du, eller någon nära dig, behöver. Skriv till oss på info@fireofgod.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret så ber vi tillsammans med dig.

Dela vidare det glada budskapet: Jesus helar idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *